onsdag den 30. november 2011

Jumpsuits

Nr.1 // Nr. 2 // Nr. 3
Jeg er utroligt begejstret for jumpsuits, synes simpelthen at de er noget så fine. Ejer selv to stk. som jeg desværre bruger alt for sjældent, men det er bare så svært om vinteren.. Men derfor kan man jo sagtens stadig drømme ikke? Nr. 1 ville faktisk godt kunne bruges om vinteren, måske til en julefrokost eller noget, for den er virkelig fin. Desværre er den også bare udsolgt lige pt. (opdagede det først efter jeg havde lavet billedet), men det kunne jo være at de fik flere hjem hehe. Nr. 2 er bare utroligt flot! Den er både sådan lidt rocket i snittet og farven, og samtidig utroligt feminin med de lyserøde blomster, og det samme gælder jo sådan set for nr. 3 (:
Dog har jeg ikke lige £38,00 at smide efter søde jumpsuits, især ikke nu hvor jeg lige har betalt mit tilmeldingsgebyr til Esbjerg Mediehøjskole (YAY!), men man har vel altid lov til at drømme ikke? (:

I have a thing for jumpsuits, but they are so difficult to wear during the winter.. The first one could actually go for now though (it would be perfect..) but of course it's sold out atm... The other two are so cute, with the perfect mix of R'n'R and cuteness, so I'll just dream about them for a while, maybe they're still there when I have money again? :b

2 kommentarer:

 1. Ihh nej den er også virkelig fin den jumpsuit. Ud over det, fin baggrund på bloggen :O)

  <3
  Pia Sabine

  SvarSlet
 2. Ja det er virkelig en skam at den er udsolgt (:
  Mange tak hehe (:

  SvarSlet