mandag den 26. september 2011

"Friends With Benefits"

Var blevet inviteret i biografen i lørdags, og når man ikke selv skal betale skal man jo være et skarn for at sige nej ikke?
Menuen stod altså på Friends With Benefits (den danske titel er lort..) og som bare titlen nok afslører, ja så minder den ret meget om No Strings Attached  som jeg var inde og se for ret præcist et halvt år siden. To venner med travle liv som savner sex, men ikke gider det følelsesmæssigt vrøvl som ofte dertil hører.
Taget i betragtning hvad jeg skrev om filmen den gang var jeg vist ikke synderligt begejstret, husker det bare anderledes i dag (eller også kan jeg bare virkelig godt lide Ashton Kutcher :b). Men kan nok ikke sige det meget anderledes om denne her hehe. Den har helt klart nogle gode øjeblikke, og karaktererne har virkelig deres charme. Kan dog ikke forholde mig til Justin Timberlake som skuespiller, og det er virkelig underligt når han absolut skal begynde at synge midt i det hele hehe. Men kan virkelig godt lide filmens selvironi, idet den trasher romantiske film på det groveste, velvidende at den selv er en af dem - lovely!
Må jo nok igen sige at den ikke ligefrem har det vildeste, mest banebrydende plot, og den er bestemt ikke en tænker, men den er sød, og åbner en sørgelig kynikers hjerte for kærlighedens verden (:
På en skala fra 1 til 5 ville den nok få 3 stjerner, for en gennemført historie, med godt skuespil (for det meste) og godt udførte scener, fede punchlines og falsh mobs! På den negative side falder skuespillet bare lidt igennem nogle gange, og så virker den jo bare ekstra uoriginal når den kommer lige i hælene på den anden.
Men lige som sidst - hvis du vil have lidt pladderromantisk, let tilgængelig underholdning så er denne her et godt bud. God tur i biffen (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar