torsdag den 8. september 2011

Sebastian Lind merch

Er simpelthen nødt til at vise jer de her t-shirts. Den anden dag plaprede jeg jo blandt andet om Sebastian Lind, og nu kommer der lige en lille tilføjelse. Han har nemlig endelig i dag udgivet sin tøjkollektion som består af det nok mest neutrale merchandise jeg nogensinde har set! Synes simpelthen de er SÅ charmerende at se på, kunne uden problemer se mig selv i den sorte, på trods af at jeg sjældent går i tee's.  Og så er lykkelig over for en gangs skyld at se en t-shirt med en behagelig udskæring, som man ikke føler sig kvalt i hehe. Min hårdt tyngede pengepung er svært fristet..
Begge t-shirts koster 283,- og kan købes lige her, sammen med to forskellige halstørklæder som den kære hr. Lind også har været med til at designe (og selv poserer i hehe) :b

Som en lille bonus-info kan jeg fortælle at man nu kan forudbestille hans nye album "I Will Follow" (kommer kun i begrænset oplag ved at sende en mail til kasper@vuf-empire.dk (wauw, man skulle næsten tror at det her var skjult reklame haha) xD

4 kommentarer:

 1. Hvad med resten??? Satser på at det også er muligt evt. at købe noget til los koncertos :)

  SvarSlet
 2. Resten? Hvilken rest?
  Det burde det næsten være (:

  SvarSlet
 3. Ja, der var da dem med de dersens trekanter også?? https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150246977590700.368800.76514880699&type=1 :o)Har du bestilt albummet?

  SvarSlet
 4. Det er et godt spørgsmål.. Var det ikke noget med at der var en afstemning om hvilke man bedst kunne lide? Det kan være de har droppet de andre (:
  Og ja jeg har lige overført pengene så det skulle gerne komme snart (:

  SvarSlet