fredag den 2. september 2011

Music was made to be heard live!


Det skal på ingen måde være en hemmelighed at jeg ELSKER at tage til koncerter, tidligere i år var jeg f.eks. til denne uforglemmelige koncert i KB Hallen.
Musik i sig selv er fantastisk, og jeg er af den opfattelse at god musik ALTID er endnu bedre live. Derfor blev jeg svært begejstret da jeg kom hjem og fandt ovenstående billetter liggende i postkassen. Jeg skal endelig ind og se White Lies 9. december, og så endda på Horsens Ny Teater som er et relativt lille spillested. Der er kun plads til 750 mennesker højst, så det bliver teknisk set bare en lille hyggelig koncert. Endnu engang er det Thea jeg skal afsted med + en fælles kammerat. De to andre har begge set dem før, men det er min første gang og nøjh hvor jeg allerede glæder mig, vi har snart snakket om at se de gutter i laaaaang tid hehe :b
Men for at det nu ikke skal være løgn, så skal Thea og jeg faktisk til hele to koncerter mere sammen i løbet af den tid der er tilbage af gode gamle 2011. Kan i huske tilbage i februar hvor jeg pludrede lystigt om disse to koncerter? Nok ikke.. Men dem skal jeg i hvert fald til igen! Vi har netop bestilt billetter til at høre Sebastian Lind endnu en gang i Svendborg den 15. oktober, nu med nyt materiale (første single er fantastisk..) og denne gang bliver det kun ham og hans guitar. Det bliver fantastisk! Og så skal vi ENDELIG ind og se Maroon 5!! Kan snart ikke huske hvor længe siden det er at vi bestilte de billetter, men koncerter blev som bekendt udskudt og derfor skal vi ind og se dem 2. december! Er bare lykkelig over at vi rent faktisk har billetter, eftersom koncerten er fuldstændigt udsolgt (første gang nogensinde jeg kommer til at opleve det)
F*** hvor jeg altså bare glæder mig! Den sidste del af det her år kommer til at sparke røv! xD

Kan ikke helt forlade uden en lille bid af hvad det er der skal fryde min ører til december - enjoy!

3 kommentarer:

 1. Har lige et par kommentarer:
  1. Sebastian Lind billetterne er netop også dumpet ind her i dag!
  2. Det er nu ikke kun ham og hans guitar: "Det vil blive en afslappet intim-koncert med mig alene og lidt hjælp fra min elektroniske venner."
  3. Er Maroon 5 udsolgt?? *tjekker lige hjemmesiden* Muahahaha!! :b
  4. NICE NICE NICE NICE NICE NICE (generel kommentar til indlægget som helhed xD)

  SvarSlet
 2. Jeg gætter på dem fælles ven er Cremer? :b

  SvarSlet
 3. Havde åbentbart læst let og elefant hen over det med de elektroniske venner hehe, men det bliver stadig nice! xD

  Det er det i hvert fald. Han var frisk med det samme da han så at Thea og jeg snakkede om det hehe (:

  SvarSlet