onsdag den 20. marts 2013

Let's get out of here!

Kunst, kultur og skønne mennesker
Jeg savner virkeligt at rejse! Det er ret præcist ved at være et år siden, at jeg sidst var uden for landets grænser, og da var jeg på min tredje studietur i Istanbul!
Misforstå mig ikke, Istanbul er en kanonfed by, og det var en mega sjov tur, men et år er bare virkeligt lang tid..

Jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig, at komme ud og se noget mere af verden en gang, men jeg er også realistisk, og ved at det næppe bliver aktuelt de næste par år, med den økonomi jeg render rundt med.
Men derfor kunne jeg måske godt spare op til nogle lidt mere realistiske rejser, og vende tilbage til et par velkendte klassikere.

Berlin er jo altid et hit. Man bliver jo nærmest stemplet som underligt efterhånden, hvis man ikke elsker Berlin, og med alle de dejlige ting Liv hele tiden fortælle om byen, føler jeg virkelig efterhånden en stærk trang til at komme tilbage. Skulle seriøst have været bedre til at "udnytte", at hun boede der ;)

Jeg kunne virkelig også godt bruge en tur mere til Brighton efterhånden. Det er virkeligt en helt fantastisk, gennemsyret lækker by, som jeg forelskede mig i med det samme. Jeg kunne helt sikkert godt overveje, at tage et semeste i den skønne kystby, hvis det kan lade sig gøre (:
Men som om, det ikke var nok, så savner jeg virkeligt også de skønne mennesker, jeg lærte at kende, mens jeg var derovre. Selvom turen som bekendt på ingen måde endte, som jeg havde forventet, så var det stadig en af de bedste oplevelser nogensinde, og jeg savner virkelig alle de fantatiske gutter!

Hvis jeg nu bare snart kunne få svar fra IKEA, om jeg har fået det job, så jeg kunne vide, om det var realistisk at begynde at spare op til en lille tur til sommer. Mmmh, det kunne nu være lækkert..

I could really use a trip outside the country soon. It's been pretty much a year since my last trip and I miss it.
I don't need anything crazy, it would be more than enough with a trip to one of the familiar locations like Berlin or Brighton (:

6 kommentarer:

 1. Er det nu jeg skal minde dig om at jeg smutter laaaangt væk om fire dage? ;) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hader dig en lille smule sådan rigtig dybt inde du ved..
   Ej, det er sgu fedt for dig, men glæder mig til du kommer hjem til os igen :b

   Slet
 2. Må jeg godt komme med til Brighton???

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det kunne være super fedt, hvis du ville med.
   Jeg har lidt en skummel plan, om at snakke med Matt, som jeg mødte derovre, og høre om jeg kan bo hos ham, men det udelukker jo på ingen måde, at der kunne komme én mere med ;)

   Slet
  2. Hey, jeg vil også ud at rejse! Jeg mangler at bruge alle mine feriepenge på noget :)

   Slet
  3. Sarah har også lige siddet og sagt, at hun også vil med til Brighton, så måske vi bare skulle tage afsted sammen alle sammen? :b

   Slet