søndag den 24. marts 2013

Tømmermænd

Mød mit fantastisk selskab for lørdag aften/nat og hele søndagen ;)
Disse tre skønne mennesker (+ selvfølgelig en del flere om aftenen) samt en flok irriterende tømretyper har udgjort min underholdning og mit selskab i størstedelen af weekenden.
Eftersom jeg er kommet tilbage i singleklubben er jeg tilsyneladende også blevet velkommen til festerne igen haha. 

Vi havde som sædvanligt den helt store bytur planlagt, men før vi vidste af det, var klokken halv tre om natten, og vi havde stadig ikke de fjerneste planer om at komme videre, så det endte bare med en hyggelig (og meget stiv) aften i en lille bitte lejlighed haha. Jep, vi lever det vilde liv ;)
Men så er det jo meget godt, at jeg har planlagt at tage revance med en ordentlig bytur sammen med tre af de dejligste tøser i verden på torsdag. Gonna be gooooood xD

Men jeg vil nu også vove at påstå, at en søndag i selskab med søde mennesker, Zombieland, Scott Pilgrim vs. The World og Løvernes Konge, efterfulgt af hygge hjemme hos mine forældre faktisk er en helt i orden søndag - hvis bare de skide tømrer så gad skride!
Åh hvor jeg elsker ferie (:

I had the laziest sunday ever with this bunch a people. A couch, a lot of junk, Zombieland, Scott Pilgrim vs. The World and Lion King equals a very nice Sunday in my head - if only it could've been without the hangovers ;)

1 kommentar: