tirsdag den 12. marts 2013

Spring feelings

Hvorfor kan livet ikke bare se sådan ud hver dag? Jeg har fået en dårlig vane med at tage bussen til uni hver dag, hvilket jeg fortrød bitterligt i dag, da vejret jo bare var fantastisk, selvom det var en anelse koldt. Pokkers..

Trods det har det bare været en af de der dejlige dage. Lidt undervisning, lidt møder, en masse praktiske opgaver af vejen, en masse hygge med naboerne, en masse planlægning, og sidst men ikke mindst - en omgang træning!
Efter min fys sagde, at jeg ikke måtte styrketræne mere, har det knebet gevaldigt med at komme ned i fitnesscenteret andet end til pilates en gang om ugen. Synes min krop er begyndt at fylde alt for meget igen, og jeg hader det, så da jeg ret spontant her til aften (en time før centeret lukkede) fik en seriøs trang til at tage derned, var det med at gribe chancen.
Når nu jeg ikke kan træne styrke, så må jeg jo bare gå ekstra meget til den på løbebåndet, så jeg kan holde kiloene nede hvor de hører til ;)

Glæder mig helt åndsvagt til i morgen! Skal (endelig) sidder hårmodel for Wella igen! Sidst jeg blev farvet var i oktober, da jeg sad for dem sidst, og sidst jeg blev klippet var vel en gang i november/december stykker. I need it baaaaaaad!
-og så er det jo bare en bonus, at jeg denne gang skal afsted, men min søster og den kære Thea xD

I seriously love spring. Why can't the sun just always shine?
So excited for tomorrow, where I'm gonna be a hairmodel for Wella again. It's about time, my hair seriously need it! (:

3 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig så meget til at se resultatet! :D

  SvarSlet
 2. Nice, det bliver så spændende opdater lige jer alle tres hår :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal nok smide noget ind senere i dag, men fik desværre ikke et billede af Theas, så det bliver kun søs og mig (:

   Slet