fredag den 21. oktober 2011

Den første gave

I går havde jeg lovet at hjælpe en veninde med at finde en ny kjole noget bedsteforælder-fødselsdag, en udfordring jeg ikke havde regnet med ville være så slem. Havde lige et øjeblik glemt at jeg jo er shopaholic på meget stramt budget som ikke kan tåle fristelser. Ups..
Det startede meget godt. Jeg fandt de her øreringe til bare 59,95,- i Pieces, og eftersom jeg synes de er voldfede, og de var mega billige tillod jeg mig selv det lille køb.
Me likey
Det helt store problem kom så da min veninde hev mig med ind i en helt ny skobutik på Vestergade i Odense der hedder mizzShoes. Kvinden der ejer den var simpelthen den sødeste dame i verden, hun løb op og ned af trapper for at hente sko til os, med det største smil på læben hele tiden, og man kunne virkelig bare mærke at hun nød hvad hun lavede. Og så var hun 60! Bare ejeren i sig selv var grund nok til at besøge butikken igen! Men det blev selvfølgelig bedre, for skoene var intet mindre end fantastiske! Mit afholdende, shopaholiske hjerte blødte voldsomt derinde, indtil jeg kom i tanke om at jeg jo snart har fødselsdag. Derfor kan jeg stolt præsentere min første fødselsdagsgave hehe. De er SÅ smukke, og fuldstændigt perfekte. Og jeg er så lige glad med at de er 13,5cm høje haha.
I'm in loooove (:
"kom til" også at købe en kjole, så nu er mit outfit til hver stor fest resten af året altså fastsat haha. Kjolen viser jeg ved lejlighed, den fotograferes ikke ret godt når man ikke har den på (:

Accidently went shopping with my friend yesterday, but only ended up with perfect things! The most perfect being this pair of rather expensive shoes that I convinced my friend to give me for my birthday. They are just so pretty and perfect!

3 kommentarer:

  1. 13,5 cm... Det bliver hårdt at gå med dem, men fede er de :)

    SvarSlet
  2. De er faktisk ret nemme at gå i, højden taget i betragtning, men nu har jeg jo også kun haft dem på et par minutter ad gangen hehe :b

    SvarSlet