tirsdag den 11. oktober 2011

New Years Dress?

Priser: 279,- // 199,- // 556,- // 382,-
Når man som mig nogle gange bliver nødt til at tænke ret langt frem i tiden når det gælder sådan noget med at bruge penge, så er der pludselig ikke ret langt tid til nytår, og jeg elsker altså bare at dresse mig op selvom det aldrig bliver den der vilde fest man regner med hehe. Derfor er jeg også allerede begyndt at lede efter den perfekte kjole selvom jeg nok bare burde genbruge en "gammel" (naaaarj vel?) hehe.
Indtil videre har min søgen resulteret i disse fire resultater.
Er vild med bar-ryg-trenden, synes virkelig det er en lækker måde at vise lidt hud, uden det bliver alt for skanky. Er vild med den blå til venstre som draperes flot på ryggen, og så glimter stoffet hvilket jo er perfekt til nytår. Den orange til højre har til gengæld en spændende farve og draperinger hele vejen rundt - also good.
En anden trend som heldigvis nægter at dø er den assymetriske udskæring som bare giver et lækkert spil. Gulv-båndet på den blå er på den ene side super kikset, og på den anden side mega fedt - me like! Oven i det er den (også) draperet, samtidig med at den stadig er tætsiddende, hvilket jeg jo også godt kan lide. Sidst men ikke mindst er der den sorte, som egentligt er meget neutral, men også meget sød med den blomsteragtige strop. På den anden side er den altså også bare gruppen dyre tøs..
Jeg er meget i tvivl gutter. Skal jeg lede videre, eller slå til på én af disse? Og i så fald - hvilken? Giv jeres bud (:

My hunt for this year's NYE dress has started, and I have fallen completely for these four. Which to choose? (:

4 kommentarer:

 1. Jeg synes den sorte er HELT vildt flot! Det var sådan en jeg selv kunne finde på at købe :)

  SvarSlet
 2. Ja den er super flot, men også bare ret dyr.. Hvis nu jeg valgte en af de andre kunne der jo måske falde et par sko af også hehe :b

  SvarSlet
 3. Den helt til venstre eller den sorte ja :)!
  Men led også gerne videre så vi andre kan blive inspirerede.

  SvarSlet
 4. Den er lidt dyr ja, men stadig virkelig pæn.
  Men ja, det er godt med nogle alternativer, så led endelig videre :)

  SvarSlet