tirsdag den 4. oktober 2011

Anmeldelse - Ronal Barbaren

Som jeg nævnte den anden dag var jeg inde og se Ronald Barbaren, og den kan beskrives med ét ord - sjov!
Jeg havde så sent som samme morgen hørt elendige anmeldelser af filmen, hvoraf en af kommentarerne var at den simpelthen hen var for plat, og dermed ikke rigtigt sjov, så vi forventede alle sammen at vi bare skulle se en lortefilm, men vi blev positivt overraskede. Vores række skreg af grin (med mig og min kammerat helt i front hehe) gennem hele filmen netop fordi den var så plat. Den var fuld af dårlige jokes, en masse banderi og en evig lummerhed i en herlig kombination som jeg i hvert fald ikke kunne andet end at elske.
Selve historien er bare dum og er egentligt ikke noget man husker, så man ser den sådan set bare for at få sig et godt grin, lige som man gjorde med Rejsen til Saturn (synes personligt at Ronal Barbaren er bedre).
Vil give den 3 ud af 5 stjerner, for den er virkeligt sjov men det er så også det eneste. Jeg kan virkelig ikke sige noget reelt om indholdet, for den er ikke rigtigt mindeværdig på den facon, men den er i hvert fald lige sagen hvis man mangler et godt (dansk) grin xD

Went to see Ronal the Barbarian which was really fun! Danish animated comedy at its best if you ask me. I give it 3 out of 5 stars, just because it's so funny (:

4 kommentarer:

 1. Hvorfor ville du se den i 3D? :)

  SvarSlet
 2. Det var de andre der havde bestilt billetterne, så jeg havde slet ikke noget at skulle have sagt der. Kunne virkelig godt have undværet det (som altid) for effekterne var virkeligt dårlige hehe (:

  SvarSlet
 3. Så hvis du synes den er sjov, betyder det så at den er ligesom den der vampyr spas film og at den skal undgås :p

  SvarSlet
 4. Årh den var også sjov hehe :b
  Hmm, måske du har en pointe, men tror umiddelbart at den her er mere "tilgængelig" end Vampires Suck hehe xD

  SvarSlet