tirsdag den 18. oktober 2011

Knitting #1 - done!

Kan i huske at jeg for noget tid siden gik i gang med at strikke?
Jeg blev i hvert fald færdig med det den anden dag, og har lige afprøvet det i dag. Det kunne i hvert fald klare en cykeltur i stiv modvind, og jeg kunne ikke mærke kulden, så det kalder jeg en succes hehe.
dårlige billeder - I know. Gad ikke tage flere, og kom til at slette det eneste gode haha
Det her blev resultatet, og jeg er faktisk godt tilfreds, taget i betragtning at det er mit første forsøg i årevis. Startede med at slå 140 masker op, så det er dejligt stort, og kan lige nå tre gange rundt. Det er fyldt med en masse fejl, og da jeg var færdig fandt jeg ud af at jeg havde gjort det helt forkert haha.
Derfor (og fordi man aldrig kan få for mange halsrør, strik er jo højeste mode hehe + min mor gerne vil have et :b) har jeg allerede købt en ny røvfuld garn, og vil lave et til. Hvis jeg er rigtigt vild prøver jeg nogle strikke-teknikker denne gang hehe.
I'm such a crime rider - I know xD

Just finished my knitting project the other day, and though I really love it, I'm gonna start another one, just to see if I can do better. And because it really has a lot of flaws. And I want another one. And I kinda like knitting :b

3 kommentarer:

 1. Haha, you old woman! :)
  Men det ser rigtig fint ud! Og så længe du er glad for det, så er det det som tæller.

  SvarSlet
 2. Jeg ønsker mig også et :) gerne i forskellige farver :b

  SvarSlet
 3. Det er faktisk super hyggeligt når man til tider bare ikke har andet at lave/energi til andet hehe.

  Haha, jamen så kan jeg da spare penge på din fødselsdagsgave til den tid :b

  SvarSlet