mandag den 24. oktober 2011

Playing model

Lige nu er jeg ret glad for at min familie ikke kender noget til min blog, for så ville jeg virkelig være på røven hehe. I lørdags var jeg afsted med min bror og søster for at få taget nogle billeder sammen, til familiejulegaver. Synes at billederne blev ret gode, og så var det jo bare super fedt at blive fotograferet af en professionel. Hvorfor er det nu lige jeg aldrig har taget mig sammen og er blevet model? :b
Nu kan i så også få set den kjole jeg hurtigt nævnte den anden dag, kunne ikke modstå fristelsen for at tage den på til det her (:
Oversize med et fantastisk snit som bare falder perfekt, og så har den den der lækre bar-ryg-detalje som jeg bare er vild med for tiden. Selvom den har en masse fede detaljer er den bare stadig så diskret at den er perfekt at have de vilde røde stilletter på til! I love it (:

Went to a professional photografer to  have some photos taken with my brother and sister the other day, as a christmas gift to our family and it was so much fun. Really love how amazing they look.
Took it as an excuse to show off the dress and shoes I bought/got the other day. Doesn't it just look perfect? xD

4 kommentarer:

  1. Hold da kæft du poser (gør din søster også haha)! :D Det ser godt ud!! :)

    SvarSlet
  2. Vi fulgte bare fotografens instrukser hehe.
    Tak gutter (:

    SvarSlet