onsdag den 5. oktober 2011

In the yellow jeans

Således kommer mine nye og fantastiske gule jeans fra Cheap Monday altså i brug. Syntes det var meget passende med lidt solskin på en ellers grå onsdag. Kunne måske godt have ønsket mig at de var helt skinny (elsker skinny jeans hehe), men på den anden side er det faktisk også meget cool at de poser en smule ved foden - det sætter dog en begrænsning for hvilke sko du tager på til.. Derudover er jeg ret vild med dem, de er mega behagelige at have på, sidder som de skal, og fnuller/pels er mega nemt at fjerne fra dem igen hehe (ja, det er altså relevant når man har en sort hund :b). De er dog en smule svære at style, hvilket nok siger sig selv eftersom de er ret iøjefaldende, men så er det jo godt at jeg ejer så meget sort :b
Kom vist til at lege lidt for meget med redigeringen, men det fremhæver da bukserne hehe :b

Andledningen til at jeg er hoppet i dem er at jeg senere skal ud og spise med en veninde fra gymnasiet som jeg ikke har set i to måneder(!?!?!), og eftersom hun snart tager til Tyrkiet er det ved at være på tide lige at få set hinanden igen. Jeg ved faktisk ikke hvor vi skal spise da hun fik ansvaret for at finde på et sted, så det bliver en overraskelse, men det vigtigste er jo også bare at vi får en hyggelig aften (:

Wearing my new and very yellow jeans for the first time today, and so far the feel good!
The occasion is that I' going out for dinner with my friend from high school who I havn't seen for more than two months, and soon she'll be going to Turkey, so it's about time (:

2 kommentarer:

  1. Looking good æmow ;) Og godt at de er nemme at afpelsificere, hvis du skulle blive pelset xD

    SvarSlet
  2. Takker (:
    Jaeh, det var en rar bonus at opdage, med de vaner jeg åbentbart har mig haha xD

    SvarSlet