lørdag den 12. januar 2013

a quiet evening


Kender i de der aftener, hvor man er i et bestemt humør, og musikafspilleren så bare finder den helt perfekte sang til lige netop det humør? Det gjorde min telefon her til aften. 
Hvis der var én god ting, som kom ud af Twilight-filmene, så var det noget af musikken. Har til tider overvejet, at jeg synes Robert Pattinson skulle have holdt sig til musikken i stedet for skuespillet. Men det er nok mest bare fordi Kristen Stewart har ødelagt ham. Han er jo okay uden hende ;)
Men jeg har altid været meget begejstret for de to stykker musik han har med i filmen (det andet er her), og Never Think passede bare så godt til mit humør, og udsigten til dalende sne uden for mit vindue. Perfekt kombination af melankoli (i mangel af bedre ord) og idyl (:

Har haft en sådan lidt træls aften. Trængte virkelig til at komme ud, så slog til da mine kammerater inviterede til pandekager og film. Desværre var lige de to bare ikke det bedste selskab her til aften, så i stedet for at få fornyet min energi føler jeg bare at jeg har spildt dyrebar tid på at se batman. Ikke klogt.. 
Jeg er bare så klar til at være færdig med den her eksamen efter hånden. Den fylder mine tanker hele tiden, det er seriøst udmattende.. 

My phone just happened to shuffle across the perfect song for my mood tonight. One of Robert Pattinson's two songs from Twilight, and probably the best thing in the entire movie.. :b

2 kommentarer:

 1. Utroligt som den sang virkelig passer :o
  Håber du nød din aften alligevel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, den var fin nok. Hver aften kan jo bare ikke være lige god (:

   Slet