søndag den 6. januar 2013

January

Champagne med 23 karats bladguld. Jep, der er nogen der kan ;)
Så fik vi ellers slået hul på 2013, som allerede er næsten en uge gammel. Håber alle kom godt ind i det nye år? Personligt stod den på et meget stille og roligt nytår. Kan tilsyneladende ikke rigtigt tåle min alkohol for tiden, for jeg får simpelthen så voldsom kvalme. Jeg måtte give op omkring klokken halv tre allerede..

Men derudover har jeg også været til min allerførste universitetseksamen (så er der så kun tre tilbage, joy -.-'). Fredag formiddag blev brugt på at sidde og svede over mediejura i tre timer, så nu håber jeg virkelig bare at jeg er bestået. Selvom det er meget tørt det der jura, så føler jeg mig sgu egentligt alligevel ret godt tilpas i det. Måske man skulle joine Janse, hvis journalistikken viser sig ikke at være det rigtige haha? xD

Har rundt regnet haft den dovneste weekend nogensinde. Har haft besøg af min hvad-jeg-nu-skal-kalde-ham-når-vi-ikke-officielt-er-kærester, og vi har været noget så dovne. Tror nøgleordene har været #OpvaskOverAlt, #Futurama og #McD. Jep, vi var klamme..
Så da han tog afsted her i eftermiddags havde jeg to valg. Jeg kunne blive liggende og spise chips, eller jeg kunne skynde mig ned og udnytte den sidste time der var åbent i FitnessWorld. Er SÅ glad for at det blev det sidste. Kunne seriøst godt mærke at det var alt for længe siden jeg havde været der.. Så kombineret med en ret sund aftensmad har jeg det bare så meget bedre med mig selv nu. Lækkert!

Derfor vil jeg nu forkæle mig selv med te, stearinlys og alle de gamle numre af Costume jeg endnu ikke har fået læst (:

Happy 2013! So far, I've been to my first university exam, which I really hope went well..
And today, I went back to the gym for the first time in forever. Could really feel that it had been too long, so I'm glad I went (:

4 kommentarer:

 1. Du joiner bare ;)
  Og det lyder nu ellers som en meget rar weekend, nogle gange skal man bare slappe den i godt selskab.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan ikke benægte, at det var tiltrængt, men det er lidt svært, ikke at få bare lidt dårligt samvittighed, hver gang fitnessworld reklamen kører hen over skærmen hehe :b

   Slet
 2. Åårh, synes jeg får lyst til at blogge igen, når I alle sammen laver sådan nogle hyggelige, interessante og tankevækkende indlæg :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved nu ikke, om jeg ville kalde det her tankevækkende, men gør det! Vi savner dig (:

   Slet