torsdag den 10. januar 2013

Journalisthjerne

Altid godt med et lille dækbillede, hva?
Jeg elsker det danske sprog nogle gange xD
Jeg kan godt sige jer, når den her eksamen er slut, så får jeg brug for, at der sker et eller andet spændende. Jeg er ved at blive en smule småtosset af bare at sidde herhjemme og kukkelure. Dagens højdepunkt var, da der kom håndværkere for at lægge nyt gulvtæppe inde ved siden af. Vildt liv hva? :b

Noget af det første man lærer som journalist, er at man skal undre sig hele tiden, og det gør jeg godt nok også! Tidligere i dag tog jeg mig selv i at undre mig over, hvorfor det mon er, at nogle af mandlerne er udhulede på den ene side. It's baaaaad..

Men jeg har også fået lavet vildt meget praktisk. Jeg fuckede ret grumt op med min første kilde *rooky mistake*, så jeg måtte finde en anden, som heldigvis var super god, selvom hun blev ved med at sige, at jeg skulle snakke med den første. Men takket være hende fik jeg skrevet størstedelen af selve nyhedsartiklen, og her til aften fik jeg så lavet mit case interview, som jeg skal til at transkribere, så jeg kan skrive casen og baggrundshistorien i morgen. Og så måske lige én ekspert mere, hvis jeg kan finde en, inden de alle sammen går på weekend. Det stinker at finde kilder på en fredag..

Det værste er bare, at så snart jeg har fået skrevet mine 10.000 - 13.000 anslag (meget!), skal jeg lave en analyserende sprograpport over det, da den eksamen både er i Journalistisk Håndværk og Mediesprog.
Puh, jeg synes ikke der er ret lang tid til tirsdag kl. 10.00..


- og ja, jeg ved godt, at det er meget internt det her hehe :b

I have gone in to crazy journalist-mode. I seriously need to see other people soon - it's just not enough to talk to carpenters and sources.. But I'm actually starting to see the end of the first part of this exam, so that's good xD

2 kommentarer:

  1. Hvis nu det med journalistikken går helt af h til, så tror jeg du ville kunne blive en god filosofi-studerende! Udover den med mandlerne kan man altid fundere lidt over det med, om træerne egentlig vælter når der ikke er nogen der kigger? :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. God pointe. Jeg tog da også et par filosofitimer på højskolen. Kan huske at det endte ret ulækkert en dag.. :b

      Slet